Verzend & Retourbeleid

Leveringen via de webshop

Bestelde items worden verzonden met een track & trace en, na betaling, binnen 1-5 werkdagen verstuurd. Bestellingen met alleen kaarten worden verzonden via de post zonder track & trace. Bestellingen worden meestal geleverd via PostNL en verzendkosten toegevoegd aan het totaal bedrag van de bestelling.  Laura Carina is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij PostNL.

Verzending via de webshop alleen binnen Nederland. Neem contact op als je wil verzenden buiten Nederland.

Betaling

De bestelling  en verzendkosten worden vooraf betaald via IDEAL.

Retourneren

Binnen 14 dagen na aankoop mag het item geruild worden. Neem hiervoor eerst contact op. Het terug te sturen item moet onbeschadigd, in de originele (als mogelijk) verpakking  en in een stevige verpakking verzonden worden. De koper betaald hierbij de kosten voor verzending en track & trace code.

Controleer het pakket meteen bij ontvangst. Komt het pakket beschadigd aan? Neem contact op met Laura Carina.

Annuleren 

Mocht je de verzending willen annuleren dan kan dit voor deze verstuurd is. Neem dan meteen contact met mij op. Het betaalde bedrag wordt in dat geval terug gestort.

Hand geprint

De illustraties van Laura Carina zijn met de hand geprint (tenzij anders omschreven) door Laura Carina. De prints kunnen kleine afwijkingen hebben in kleur en vorm ten opzichte van de foto omdat ze met de hand gedrukte zijn. Sommige items zoals bijvoorbeeld kaarten of accessoires kunnen extern gedrukt zijn, dit staat per product omschreven.

Auteursrechten

Alle rechten van de in de webshop gekochte producten en illustraties zijn en blijven eigendom van Laura Carina en mogen in geen geval nagemaakt worden of gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe producten.